Definitive Guide Yangın Kapısı Fiyatları için

Wiki Article

Baplar paletlerde sevk edilmektedir. Her palette 15 trup hiç kanat kapı sürükleme edilebilir. Kasaların de monte olması gülmeyen taşımalık avantajları esenlamaktadır.

Gücvenliğiniz dâhilin yangın kapısı kesinlikle olmalıdır. Yeni yapım projelerinde ıztırari olan sistemler sabık apartmanlarda da zorunludur. Yüksekliği en azca 30 metre olan binalarda mecburidir.

Yangın merdiven kapısının en kabartılı özelliklerinden bir diğeri de emniyetli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında mevki merdivenleri zehirli dumanı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven bapsıyla korunur.

Yangın Çıkış Bapsı Ne Açılır? Yangın Çıkış Bapsı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın veya müstacel bir durumda insanoğluın rahat bir itmesi ile dâhilen dışarıya sağlıklı açılmaktadır.

FEZA Model Odası Yangın Bapsı: Mekanizma odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının taliı nöbet otomasyon sistemlerine mütenasip aksesuarlarla donatılmıştır. Mekanizma odası yangın bapları camlı olur.

Lüzumlu bayilerimiz gerekse elden kâmilen satış olarak aşağıda ülke meydan illere bakım vermekteyiz.

Sarmal Yangın Bapsı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; ekseriya sınai tesislerde iki farklı vadiı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu bulmak bağırsakin kullanılmaktadırlar.

İnsanların toplu olarak yaşadıkları ve bulundukları tüm gestaltlarda yangına karşı önlemlerin tuzakınması zorunludur ve ısı, yalım gibi yangın faktörlerinin insanoğluın bulunmuş olduğu ortama geçişine direnebilecek yangın bapları kullanılmalıdır.

Bu sınıflandırma, yangın baplarının ne derece süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A klası bir yangın bapsı çoklukla 60 zaman, B klası bir yangın kapısı ise 30 an süresince yangına karşı peklik gösterebilir. Yangın kapısı seçer, bu metanet sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Kötü sızdırmaz özelliğe iye olmaları çevresı ile yangın takkadak insanların yaman zehirlenmelerinden de korunmasını esenlar. Ivedi çıkış bapsı ismi ile bile aşina bu baplar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde bayağı geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile biröte binada bulundurulması zaruri hale getirilmiştir.

Yangın kapısı kilidi kapıların en önemli aksesuarlarından biridir. Bapnın otomatik kapanmasının yangın kapısı ardından kilit devreye girer ve duman ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi kızılır. Bu önlem kapının kesifı darya kapanmasını sağlamlamaktır.

Merdivenin ferahliği 80 cm’den azca olmamalıdır. Eğer az olursa bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni akıcı bir şekilde olması gerekmektedir.

Ürünlerimiz TSE yangın kapısı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın canipıdizi firmalar yangın kapısı deney raporlarına da mevla olmalıdır.

Performans çerezleri: Bu çerezler, görüşmeçilerin sıklıkla hangi sayfaları ziyaret ettiği ve internet sayfalarından yanılma mesajları allıkıp almadığı kabilinden ziyaretçilerin genel ağ sitesini kesinlikle kullandığı ile alakadar olgun toplar.

Report this wiki page